Carita

Meer dan 60 jaar geleden stelden Maria en Rosy CARITA, twee zusters uit Toulouse met een vooruitziende blik en een sterk temperament, al hun talent in dienst van de schoonheid van de vrouw. Ze aarzelden niet om de heersende opvattingen opzij te zetten en de eerste vrouwelijke kappers in Parijs te worden.

In 1945 richtten zij hun schoonheidssalon op aan de Rue du Faubourg St Honoré nr. 5 in Parijs en daarna, op nummer 11 van dezelfde straat, het legendarische Maison de la Beauté. Al heel snel kregen ze door hun durf en creativiteit de gelegenheid om samen te werken met de jonge generatie modeontwerpers uit die tijd, die later grote namen in de Franse Haute-Couture zouden worden. Hun deskundigheid en talent maakten een diepe indruk op hooggeplaatste personen die naar iets nieuws op zoek waren. De unieke nalatenschap van de zusters CARITA is geheel bewaard gebleven: een internationaal bekend merk met schoonheidsproducten dat gebaseerd is op de perfecte combinatie van luxe, vrouwelijkheid en de vakbekwaamheid van vakmensen in de beauty-sector.

Schoonheid als een erfenis

CARITA, specialist op het gebied van huidveroudering gebaseerd op een hypermoderne en hoogwaardige technologie, legt de nadruk op het Globale Schoonheidsconcept (gezicht, lichaam en haar), zijn producten en de schoonheidsbehandelingen, daardoor is dit merk anders dan andere. CARITA, nog steeds een “glamour”-merk, dat echter niet met dit etiket te koop loopt, bestaat uit raffinement, elegantie en eenvoud, eigenschappen die op subtiele wijze teruggevonden kunnen worden in de ingrediënten en de textuur van de producten, maar ook in de hoogstpersoonlijke service in de salons