Over ons

Bent u op zoek naar een heerlijk verwen moment voor uzelf waarbij u uw huid in optimale conditie wilt houden, dan bent u bij schoonheidssalon Newport Beauty Center in Willemstad aan het juiste adres. Met onze verschillende gezichtsbehandelingen laten wij uw huid en geest weer volledig stralen.

Op onze nieuwe locatie kunt in onze ruimde behandelkamers terecht voor zowel huid verbeterende gezicht- en lichaamsbehandelingen. U heeft de keuze om behandeld te worden met de merken: Decléor, Carita of Klapp. Alle behandelingen worden volgens de voorgeschreven protocollen, van genoemde merken, uitgevoerd. Onze salon is zo danig ingericht dat een duo-behandeling ook  tot de mogelijkheden behoort.

Newport Beauty Center werkt aan huidverbetering op een natuurlijke en ontspannende manier. Wij maken uitsluitend gebruik van de beste producten en zijn gespecialiseerd in anti-age behandeling. Deze behandelingen kunnen gedaan worden door apparatuur zoals:  microdermabrasie, Carita C.L.E (Cinetic Lift Experience) of peelings. Tijdens uw bezoek nemen wij ruim de tijd om een intake gesprek te hebben om zo tot de juiste behandeling en product te komen. Wij zijn flexibel in het maken afspraken (6 dagen en 4 avonden per week).

Graag tot ziens!

Debby Pieck