Uitnodiging Introductiemiddag “Maria Galland Paris”

Vol trots laat ik jullie weten dat per 1 september 2020 Newport Beauty Center het mooie merk “Maria Galland Paris” aan haar assortiment heeft mogen toevoegen.

Zoals ik u al tijdens onze laatste behandeling wellicht heb laten weten, is de levering van Carita beauty producten sinds 1 juli 2020 gestopt in Nederland en daardoor ook mijn Carita behandelingen en producten (zolang de voorraad strekt).

Dit heeft mij doen besluiten om op zoek te gaan naar een gelijkwaardig cosmeticamerk, wat net als Carita bestaat uit raffinement, elegantie en eenvoud, eigenschappen die op subtiele wijze teruggevonden kunnen worden in de ingrediënten en de textuur van de producten.

Al deze ingrediënten heb ik terug kunnen in vinden in het exclusieve merk “Maria Galland Paris”. Net als Carita is Maria Galland Paris een gedegen Frans merk.

De filosofie van Maria Galland is: de unieke schoonheid van iedere vrouw op elke leeftijd onthullen. Je blijft bij een Frans merk: Maria Galland komt ook uit de hoofdstad van de schoonheid.

Om jullie op een feestelijke wijze kennis te laten maken met dit mooie merk organiseert Newport Beauty Center vrijdagmiddag 25 september 2020 van 13:00 tot 16:00 uur een kennismaking event op de prachtige locatie “Mauritz Salon” te Willemstad.

Nieuwsgierig naar jouw gepersonaliseerde behandeling en de juiste producten voor jouw beautyritueel? Kom het voelen en ervaren tijdens de beautyexpertmiddag van Maria Galland en laat jouw beauty stralen! Je krijgt een persoonlijke huiddiagnose en een productadvies tijdens een one-to-one.

Tijdens dit event wordt,  door ervaren Maria Galland Paris specialist, zowel de filosofie als alle ins en outs  getoond van dit prachtige merk. Dit alles zal verzorgd worden in Mauritz Salon te Willemstad.

Om alle Corona regels in acht te nemen hebben we op deze locatie voldoende ruimte om hier gehoor aan te geven.

Om je voor deze bijzondere Maria Galland Beauty Expert Middag aan te melden kun je, voor 18 september 2020, onderstaand formulier in vullen en versturen.

Ik kijk er naar uit jullie te zien op 25 september!

Met mooie groet,

Debby van der Klift – Pieck

MARIA GALLAND BEAUTY EXPERT MIDDAG
VRIJDAG 25 SEPTEMBER 2020 – VAN 13:00 TOT 16:00 UUR
LOCATIE: MAURITZ SALON – LANDPOORTSTRAAT 24 – WILLEMSTAD NB

Meld je aan uiterlijk voor 18 september 2020 ( i.v.m. de catering).

Meld je aan

Naam *

Telefoonnummer *

Aantal personen *